TERMENI SI CONDITII

Prin intermediul acestui site de prezentare, ne străduim să vă oferim cele mai atrăgătoare și rentabile soluții de sprijin și promovare a afacerii Dumneavoastră.

De asemenea, facem tot posibilul să beneficiați de un serviciu de Relații cu Clienții cât mai bun. În colaborarea cu noi, puteți avea certitudinea că vă sunt protejate atât interesele cât și intimitatea și primiți, cât mai prompt posibil, informații complete și actualizate în permanență.

Pentru o colaborare utilă și ușoară, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile detaliate mai jos.

Termeni și condiții de utilizare ale serviciului www.maseplasticebucuresti.ro

Acest site, aflat la adresa http://www.maseplasticebucuresti.ro, este proprietatea societății comerciale Lucky Store Concept S.R.L, numită în continuare furnizor.

Scopul pricipal este prezentarea unui catalog cu titlu informativ. Nici o imagine sau informație reprezentând produse sau servicii nu implică obligații contractuale.

Atât serviciile și produsele, cât și eventualele prețuri devin ferme și pot produce efecte contractuale numai după negocieri și semnarea unui contract cu furnizorul.

Tot conținutul acestui site, sub aspect tehnic sau informativ în egală măsură, este protejat de legile românești și internaționale care reglementează proprietatea intelectuală.

Utilizarea informațiilor și/sau a imaginilor prezente pe site este permisă doar în scopul derulării de contracte comerciale cu furnizorul.

Fiind un catalog online, ofertaindustriala.ro se supune condițiilor și riscurilor specifice prezentărilor de acest gen. Ca o consecință, furnizorul S.C. Lucky Store Concept S.R.L, nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site din motive tehnice sau de redactare.

Informarea vizitatorilor acestui site poate fi considerată corectă și completă numai după personalizare și negocieri finalizate împreună cu furnizorul. Nu vor fi luate în cosiderare nici un fel de pretenții care nu sunt însoțite de dovada unui contact direct și concret cu S.C. Lucky Store Concept S.R.L.

Verificarea informațiilor de pe site, ca și conținut sau actualitate, cade în sarcina vizitatorilor, scop în care furnizorul oferă posibilități de comunicare directă cât mai facile și mai transparente.

Furnizorul va răspunde numai la solicitările considerate serioase și legitime. Cererile de ofertă care vin din adrese de Yahoo, Gmail sau alte servere publice gratuite, nu sunt luate în cosiderare decât dacă sunt însoțite de numele societății solicitante împreună cu C.U.I aferent.

Cererile de ofertă primite vor fi soluționate în funcție de volumul comenzii. Prioritate au cererile en-gros, urmând ca cererile de ofertă en-detail să fie soluționate în funcție de rezolvarea celor en-gros.

Furnizorul își rezervă dreptul de a efectua modificări, atât ale conținutului acestui site, cât și ale acestor termeni și condiții de utilizare, fără nici o notificare explicită și individuală.