Cosuri Plastic Cumparaturi

Cosuri cumparaturi pentru magazine supermarket, hypermarket sau minimarket

Pentru magazinele medii și mici, și chiar și pentru supermarketuri, este necesară dotarea cu cosuri din plastic pentru cumparaturi, de dimensiuni mai mici, pentru mana.

Modelele accesibile pe catalogul nostru cuprind cosuri de cumparaturi fabricate din plastic, în diverse variante: cu manere cromate, cu maner de plastic (cu un maner sau cu doua manere), cosuri de cumparaturi pe rotile pentru greutăți mai mari.

Toate aceste modele pot fi usor personalizate, prin inscripționarea cu logo, sau prin inscripționarea de mesaje de reclamă și atenționare.

Vă dorim o vizită plăcută și utilă!

Cosuri cumparaturi manere cromate

Cos cumparaturi cu manere cromateCosurile pentru cumparaturi cu manere cromate, fabricate din plastic, sunt folosite pe scară largă în orice tip de magazin comercial cu autoservire.

Construite din mase...

continuare - Cosuri cumparaturi manere cromate

Cosuri cumparaturi manere plastic

Cos cumparaturi cu manere din plasticCosurile de cumparaturi cu manere de plastic sunt nelipsite din magazinele care vand si produse de dimensiuni mai reduse, sau preambalate in tipla.

Capacitatea lor este medie, iar...

continuare - Cosuri cumparaturi manere plastic

Cosuri cumparaturi pe rotile

Cosuri cumparaturi cu rotileCosurile de cumparaturi pe rotile sunt ideale pentru clienții care cumpara cantitati mai mari de produse, sau produse mai voluminoase si mai grele.

Ele reprezintă un compromis ideal între cosurile de mana...

continuare - Cosuri cumparaturi pe rotile

Cosuri cumparaturi cu un maner

Cos cumparaturi cu un manerCosurile de plastic pentru cumparaturi cu un maner au o răspândire largă, indiferent de tipul magazinului sau dimensiunea acestuia: hypermarket, supermarket sau minimarket.

Prezența unui singur maner facilitează încărcarea cosului...

continuare - Cosuri cumparaturi cu un maner

Cosuri cumparaturi cu logo

Cosuri cumparaturi cu logoVa prezentam cateva modele de cosuri din plastic pentru cumparaturi, de mana, cu logo inscriptionat, dupa specificatiile clientului. Efectul produs asupra cumpăratorilor este semnificativ.

Personalizarea obiectelor din dotare este un semn al...

continuare - Cosuri cumparaturi cu logo