Casa Si Gradina

Amenajari pentru casa, gradina si terasaPentru casa și gradina, vă oferim mobilier din plastic de cea mai bună calitate, estetic și durabil, la un preț foarte mic.

Fie că este vorba despre mobilier pentru adulti, sau de mobilier pentru copii, avem tot ceea ce vă este necesar pentru amenajarea gradinii sau terasei unde vă petreceți timpul liber vara.

Dacă în acest catalog exemplificator nu găsiți obiectele dorite, este suficient să ne contactați cu cereri specifice; noi vom reuși cu siguranță să onorăm aceste cereri.

Mese plastic adulti

Mese din plastic pentru adulțiVă prezentăm un mini-catalog cu mese din plastic pentru uzul persoanelor adulte, in gradina proprie, pe terase publice, ș.a.m.d.

Avantajele construcției din mase plastice sunt multiple: mobilierul este ușor, estetic,...

continuare - Mese plastic adulti

Scaune plastic adulti

Scaun mase plastice adultiScaunele din mase plastice oferite mai jos sunt folosite cel mai bine împreună cu modelele de mese din plastic similare sau asortabile.

Spațiul ocupat la...

continuare - Scaune plastic adulti

Masa - bancuta adulti

Set masă - bancă din mase plastice pentru adulțiSeturile masă plus băncuțe din plastic pentru adulți pot fi folosite în aer liber, la organizarea petrecerilor organizate pentru diverse evenimente.

Ușurința...

continuare - Masa - bancuta adulti

Mese plastic copii

Mese plastic copiiOferta noastră de mese din plastic pentru copii ține cont în primul rând de siguranța copiilor care se vor folosi de ele, precum și de aspect și preț.

Fie că sunt folosite...

continuare - Mese plastic copii

Scaune plastic copii

Scaune mase plastice copiiScaunele din mase plastice pentru copii au întrebuințări diverse, împreună cu mesele din plastic sau în situațiile în care copii însoțesc adulții în diverse activități.

Ușoare și de înalțime mică, aceste scaune...

continuare - Scaune plastic copii

Masa - scaunel copii

Set masa scaunel copiiSeturile din plastic masă - scăunel pentru copii sunt practice în orice împrejurări: la un picnic împreună cu părinții, în curte, vara, pentru diverse activități.

De la seturi pentru doi copii la...

continuare - Masa - scaunel copii