Produse Pentru Curatenie

Dotari din plastic pentru servicii curatenieÎn această categorie de echipamente vă propunem pentru cumpărare: recipienți pentru gunoi (europubele și coșuri pentru gunoi din mase plastice), accesorii pentru serviciile de curățenie și semne de avertizare din plastic pentru zonele în lucru.

Cu un simplu telefon sau mesaj către noi, puteți rezolva problema curățeniei în întregime, cumpărând de la o singură firmă, Lucky Store Concept, tot ceea ce aveți nevoie.

E mai simplu, câștigați timp prețios, economisiți bani și primiți echipamente de curățenie de cea mai bună calitate!

Echipamente curatenie

Echipamente curatenieVă oferim produse și modele diverse de echipamente pentru curatenie, folosite de către personalul care se ocupă de întreținerea spațiilor comerciale, sau a firmelor.

Toate aceste produse din plastic sunt utile și firmelor care prestează servicii...

continuare - Echipamente curatenie

Europubele cu doua roti

Europubele cu două roti pentru gunoiVă prezentăm câteva modele de europubele cu doua roti pentru gunoi, de capacitate medie, pentru firme, pensiuni și magazine gen minimarket.

Cunoscute și sub termenul popular de tomberoane,...

continuare - Europubele cu doua roti

Europubele cu patru roti

Pubele cu patru roti pentru gunoiEuropubelele cu patru roti sunt de capacitate mare, utile pentru magazine mari, restaurante si hoteluri, pensiuni sau alte obiective publice.

Construite din materiale de calitate foarte buna, fiabile si...

continuare - Europubele cu patru roti

Semne de avertizare

Semne de avertizare din mase plasticeSemnele de avertizare din plastic prezentate aici sunt obligatorii pentru semnalizarea lucrărilor de mentenanță dar, în acelaș timp, au și un aspect plăcut.

Dacă nu găsiți în acest mini-catalog...

continuare - Semne de avertizare