Accesorii Curatenie

Carucioare speciale pentru spalarea pardoselii, cosuri pentru gunoi pe rotile și fărașe cu maner lung - toate acestea sunt echipamente indispensabile pentru personalul care se ocupă de curatenia unei incinte.

Produsele din plastic pentru curatenie au avantajul unui cost redus, sunt ușor de transportat și întreținut și au un aspect plăcut.

Adițional, este necesară marcarea zonelor de lucru cu semne de avertizare vizibile, ușoare și sugestive.

Lucky Store Concept vă oferă toate aceste accesorii pentru curatenie la prețuri imbatabile, și de o calitate ireproșabilă.

Catalogul este pur orientativ; dacă nu găsiți în el modelul pe care îl doriți, este suficient să ne contactați - avem în mod sigur o soluție pentru Dumneavoastră.

Echipamente curatenie

Echipamente curatenieVă oferim produse și modele diverse de echipamente pentru curatenie, folosite de către personalul care se ocupă de întreținerea spațiilor comerciale, sau a firmelor.

Toate aceste produse din plastic sunt utile și firmelor care prestează servicii...

continuare - Echipamente curatenie

Semne de avertizare

Semne de avertizare din mase plasticeSemnele de avertizare din plastic prezentate aici sunt obligatorii pentru semnalizarea lucrărilor de mentenanță dar, în acelaș timp, au și un aspect plăcut.

Dacă nu găsiți în acest mini-catalog...

continuare - Semne de avertizare