Carucioare Cos Cumparaturi Plastic

Cele mai indedite carucioare cos cumparaturi plastic se regasesc la noi! Pentru oferta carucioare cos cumparaturi plastic va rigam sa ne contactati prin email sau telefonic. Importam carucioare cos cumparaturi plastic la comanda clientului.

Categorii disponibile Carucioare Cumparaturi Hypermarket / Carucioare Cos Cumparaturi Plastic

Imagini model 210 Litri

Lucky Store Concept SRL este importattor unic in Romania pentru carucioare hypermarket fabricate din plastic virgin .Lucky Store Concept SRL  va pune la dispozitie o gama larga de modele de carucioare cumparaturi fabricate exclusiv din plastic virgin, certificate ISO europene precum si o garantie de 5 ani.

Plastic Supermarket Cart 160 Litri

Importator unic pentru carucioare cumparaturi hypermarket sau supermarket confectionate exclusiv din plastic la preturi fara concurenta si o perioada de garantie de 5 ani. Carucioarele cu cosul din plastic au certificare UE.

Plastic supermarket trolley 80 Litri

Importam la comanda ferma diverse modele carucioare cumparaturi din plastic, culori diverse alese de client din catalog culori PANTONE.Toate carucioarele din plastic pot fi folosite in reteaua  supermarket sau hypermarket precum si in depozite logistice.