Confidentialitate

Prin utilizarea acestui site, urmată de realizarea de contacte comerciale cu noi, Dvs. declarați că sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Activitatea de prezentare comercială online presupune un schimb de informații prin mijloace electronice: noi ne obligăm să prezentăm cât mai exact caracteristicile bunurilor sau serviciilor vândute, iar Dvs. trebuie să ne furnizați informații de identificare corecte, precum și o cerere de ofertă specifică necesităților proprii.

Prin politica noastră de confidențialitate, vă asigurăm că:

  • Datele de identificare pe care le solicităm sunt reduse la minimul necesar desfășurării actului comercial.
  • Informațiile pe care ni le oferiți sunt procesate în conformitate cu legile în vigoare privind comerțul electronic, și cu bună credință.
  • Datele solicitate sunt legate în exclusivitate de activitățile de facturare și continuare a colaborării în viitor. Aceste date sunt păstrate în evidențele noastre cel mult pentru o perioadă de o lună calendaristică, excepție făcând situația în care Dvs. procedați la crearea unui cont și/sau la înscrierea ca abonat la noutăți
  • Dvs. aveți dreptul oricând să ne solicitați, în mod expres, ștergerea din evidențele noastre a oricăror date de identificare personală, și vom proceda ca atare, fără a cere nici un fel de explicație.
  • Pe www.maseplasticebucuresti.ro nu se fac plăți online, care să presupună operații financiare efectuate prin intermediul unui procesator de plăți autorizat, sau obligativitatea de a securiza acest site prin intermediul unui certificat SSL.
  • În cazul înscrierii ca abonat la mesajele email conținând noutăți sau oferte speciale, nu veți primi niciodată mai mult de un mesaj pe săptămână. De asemenea, puteți oricând anula aceasta înscriere.
  • Nu există nici un fel de acces al unei terțe părți la datele pe care ni le oferiți. Compania noastra este singura entitate legală care va prelucra aceste date, strict în interesul actului de comerț, cu detalii minime și pe o perioadă de timp cât mai scurtă cu putință.

Întelegem și respectăm atât legile în vigoare, cât și legea bunului simț, și facem tot posibilul pentru a menține un mediu de afaceri civilizat.